Benodigdheden per persoon:
110 gram Boontjes (voorgegaard)
80 gram Uien
70 gram Bamboescheuten
10 gram Basilicum
15 gram Rode Chilipeper
1 teentje Knoflook
150 gram Vlees, Vis of Gebakken Tofu
Wanneer je het gerecht niet te pikant wilt maken, gebruik dan minder Curry Pasta !
Doe olie in de wok en voeg een teentje gehakte knoflook toe.
Voeg het vlees toe met de gesneden uien en wok dit goed door totdat het vlees half gebakken is. Voeg de Bamboescheuten, rode chilipeper en de boontjes toe en wok twee minuten door, voeg daarna 100 ml water en twee eetlepels van de rode curry pasta toe. (twee eetlepels per portie), wok dit geheel nog twee minuten en voeg dan de Thaise Basilicum (Horepa) toe.
Uw gerecht is nu klaar.
Kin ahaan arroy kab.
Voor meer variaties met deze saus zie onze website.
Heb je zelf een bereidingswijze, zet het op instagram.