RACHAWADEE THAI HOMEMADE SAUZEN  |  NU OOK TE KOOP BIJ TASTY THAI

0

Benodigdheden:

Benodigdheden per persoon:

1 bakje Rode Curry Pasta

110 gram Boontjes (voorgegaard)

80 gram Uien

70 gram Bamboescheuten

10 gram Basilicum

15 gram Rode Chilipeper

1 teentje Knoflook

150 gram Vlees, Vis of Gebakken Tofu

Bereiding:

Wanneer je het gerecht niet te pikant wilt maken, gebruik dan minder Curry Pasta !

Doe olie in de wok en voeg een teentje gehakte knoflook toe.

Voeg het vlees toe met de gesneden uien en wok dit goed door totdat het vlees half gebakken is. Voeg de Bamboescheuten, rode chilipeper en de boontjes toe en wok twee minuten door, voeg daarna 100 ml water en twee eetlepels van de rode curry pasta toe. (twee eetlepels per portie), wok dit geheel nog twee minuten en voeg dan de Thaise Basilicum (Horepa) toe.

Uw gerecht is nu klaar.

 

 

Kin ahaan arroy kab.

 

Voor meer variaties met deze saus zie onze website.

Heb je zelf een bereidingswijze, zet het op instagram.

Reageer
Plaats een reactie